Ko Hogervorst
Ko Hogervorst ©maartenheijenk.nl

Biljart Centrum Dronten houdt ‘snuffelzaterdag’ voor kandidaat-leden

Sport

DRONTEN - Naar aanleiding van het succes van vorig jaar houdt de biljartvereniging BCD deze maand opnieuw een ‘snuffelzaterdag’. Op 31 augustus (13 - 16 uur) kunnen de inwoners kennismaken met de biljartsport in het clublokaal van BCD aan de Jupiterweg.

„Vorig jaar waren er ongeveer 70 mensen aanwezig om kennis te komen maken met deze prachtige sport”, blikt voorzitter Ko Hogervorst terug, „Dat heeft geleid tot 10% meer leden. Het bestuur van BCD rekent dit jaar weer op een groot aantal mensen.”

Gezelligheid

BCD staat volgens het bestuur voor ‘sportiviteit die samengaat met gezelligheid en een gezond verenigingsgevoel’. De club is een jaar geleden verhuisd van de Educalaan, op de eerste verdieping van het zwembad, naar een nieuw biljartcentrum aan de Jupiterweg 20.

„Je bent nooit te jong of te oud”, weet Hogervorst, „Of je nu 18 bent of 81, leeftijd maakt helemaal niets om een partijtje biljart te spelen.” De club biedt op de maandag- en donderdagavond de gelegenheid om mee te doen aan de onderlinge competitie. Ook op vrijdag en zaterdagmiddag is het lokaal ook open voor een partijtje biljart.