Afbeelding

Drontenaar Roy Ymker opent restaurant in Elburg

Partnerbijdrages

DRONTEN - Op donderdag 1 augustus heeft Drontenaar Roy Ymker de deuren van zijn Brasserie Suyd in Elburg voor het eerst geopend voor publiek. Het restaurant met terras zijn gevestigd in het pand aan de Beekstraat 39 in de oude binnenstad van Elburg.

De afgelopen jaren heeft Ymker gewerkt in verschillende horecabedrijven om zoveel mogelijk ervaring op te doen voor het ondernemerschap. ,,Al die ervaring neem ik nu mee in de start van mijn eigen bedrijf; zo wil ik de focus leggen op kwaliteit en het gebruik van veel verse ingrediënten.”

,,Ik vind het daarnaast belangrijk dat mijn gasten zich thuis voelen in mijn brasserie en daarom is de sfeer ongedwongen en gezellig. Voor de thee is een samenwerking aangegaan met het Drontense bedrijf Trending Tea waardoor er een heerlijke en kwalitatief goede thee geserveerd wordt.”

Terras aan het water

Gasten kunnen voor lunch, diner en borrel terecht in de brasserie of op het terras aan het water. ,,Ik heb bewust voor de naam brasserie gekozen", vertelt Ymker, ,,Een brasserie is van oudsher een plek waar je terecht kunt voor lekker eten en een goed glas drinken, precies wat ik ook aanbied.”

Brasserie Suyd is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 6 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden