Feest met Wally ASM bij Club 56 in Dronten: „Een van de meestbelovende jonge artiesten”

Cultuur

DRONTEN - In Club 56 aan De Rede in het centrum van Dronten wordt op vrijdag 31 augustus (22 uur) een feest gehouden met een optreden van rapper Wally ASM uit Den Haag. „Eén van de meestbelovende jonge artiesten van Nederland”, meldt de organisatie van de avond.

Het feest in Club 56 is georganiseerd door 0321 Worldwide. „Wij zijn een collectief uit Dronten wat muziek maakt, kleding ontwerpt en evenementen organiseert”, vertelt Jean-Paul Palmbergen, „Dit door en voor de jeugd van Dronten.”

Schilderswijk

Hoofdact van de avond is de jonge Oualid ‘Wally’ Oussar, geboren en getogen in de Schilderswijk in Den Haag. Hij maakt deel uit van de rapgroep Agga Street Music (ASM) en is aangesloten bij het label Noah’s Ark. Na de eerste single ‘The Flight’ maakte hij vorig jaar de EP ‘De Finesser’. Samen met Bokoesam bracht Wally het nummer ‘Voel Mijn Hart’ uit.

Behalve de Haagse rapper komt ook de 21-jarige Thomas Lip (Libomodo) uit Hoogeveen naar Club 56. „Hij belooft Dronten kapot te maken met de meest duistere beats en teksten”, kondigt de organisatie aan. Libomodo heeft onder andere de singles 'Ghost' en 'Creepin' online staan.

0321 Worldwide verzorgt deze avond ook zelf een live-set.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 17 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden