Nieuwe Boks Challenge bij Flevopark

Partnerbijdrages

Eind september start Flevopark weer met nieuwe Boks Challenges: Een uitdagende work-out voor iedereen. In een laagdrempelig trainingsprogramma van 12 op twee verschillende niveau’s leren deelnemers de techniek van het boksen en werken zij aan hun conditie. Zowel niveau 1 Boxing Basic als niveau 2 Boxing Advanced wordt aangeboden.

De Boks Challenge bestaat uit trainingen en advies die worden gegeven door trainers van de Boksbond. Ze leren deelnemers stoten, verplaatsen, passief en actief verdedigen en de juiste bokshoudingen aan te nemen. De trainingen zijn een keer per week op donderdag. Boxing Basic start om 19.00 uur, Boxing Advanced start om 20.00 uur.

Boksbond en Optisport

De Nederlandse Boksbond en Optisport hebben samen dit uitdagende boksprogramma ontwikkeld om meer mensen enthousiast te maken voor de bokssport. Door de samenwerking krijgt de Boksbond de kans de bokssport op nieuwe locaties in Nederland aan te bieden, aan mensen die uit zichzelf misschien niet snel naar een boksvereniging stappen.

Optisport vindt in de Boksbond een samenwerkingspartner van naam en maakt graag gebruik van de kennis, ervaring en het netwerk van gekwalificeerde trainers om haar sportaanbod verder uit te breiden.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 5 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 6 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 6 uur geleden