Jan en Inge Palts.
Jan en Inge Palts. eigen foto

Vader Jan en dochter Inge Palts erelid van survivalvereniging: „Van onschatbare waarde”

Sport

DRONTEN - Survival Vereniging Dronten heeft vrijdag voor ’t eerst sinds de oprichting in 2004 twee ereleden benoemd. Het zijn vader Jan en dochter Inge Palts.

Jan Palts is sinds de oprichting betrokken bij de club als trainer, terreinbeheerder, bouwer, organiator en als vader van twee jeugdleden. „Jan is jarenlang iedere zaterdag op het terrein aanwezig geweest voor onderhoud en bouw van hindernissen”, aldus de vereniging, „Jan zijn aandacht ging hier altijd uit naar leuke hindernissen, ook voor kinderen. Voor de vereniging is Jan van onschatbare waarde en door het erelidmaatschap is Jan blijvend verbonden aan Survivalrun Vereniging Dronten.”

?Inge Palts is meer dan 12 jaar een drijvende kracht binnen de vereniging: „Als atleet, jeugdtrainer en organisator heeft zij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Inge heeft er voor gekozen te verhuizen. Dit kan haar verbintenis met de vereniging niet in de weg staan. Ook daarom blijft Inge als erelid verbonden aan Survivalrun Vereniging Dronten.”

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 9 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden