Flevo's Mannenkoor
Flevo's Mannenkoor

Flevoā€™s Mannenkoor brengt 8.000 euro bijeen voor hospice: ā€žEen prachtig concertā€

Cultuur

DRONTEN - Meer dan vijfhonderd mensen woonden zaterdagavond in De Meerpaal het benefietconcert bij, dat was georganiseerd voor Hospice Dronten. Aan het eind van de avond werd de opbrengst van ā‚¬ 8.011 symbolisch overhandigd.

De avond was een samenwerking tussen Flevoā€™s Mannenkoor, het in Duitsland zeer fameuze Polizeichor Hameln en winnares van The Voice Kids 2017 Iris Verhoek. Tijdens dit concert verzorgden beide koren afzonderlijk een gevarieerd programma. Ook gezamenlijk werden er enkele bekende liederen ten gehore gebracht, waaronder ā€˜Can You Feel The Love Tonightā€™, bekend uit the Lion King.

Mooie afsluiting

ā€žHet werd een prachtig concert met een wel heel mooie afsluiting: de overhandiging van de cheque met de opbrengst van het benefietconcert aan Maarten Vrolijk, voorzitter van het bestuur van Hospice Drontenā€, concludeert het hospice.

ā€žNa een lange tijd van voorbereiding was dit een heel mooie avond. Grote dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen: organisatie, De Meerpaal, alle sponsoren, vrijwilligers en bezoekers.ā€

Afbeelding
Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden