Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Inderdaad, de resultaten van BAS waren tè goed: verliespartij in Hulshorst

Sport

BIDDINGHUIZEN - BAS kende een vlekkeloze voorbereiding, maar eenmaal in de competitie ging het mis. Op bezoek bij Hulshorst gaven de Biddinghuizenaren zaterdag een 1-2 voorsprong weg, waardoor ze met nul punten achterbleven.

Trainer Arjen Bredewolt zinspeelde er vorige week al op: de resultaten in de voorbereiding waren misschien wel tè goed. In Hulshorst leken die resultaten in eerste instantie een prima vervolg te krijgen, want via Walid el Achak werd het 0-1 voor BAS. Hulshorst kwam door een goal van Brandon Akolade wel langszij en die speler zou uitgroeien tot een ware plaaggeest.

BAS kwam na rust wel voor een tweede keer op voorsprong, want invaller Jesper Claassen werd prima in stelling gebracht door Martin Wubs. Toch was dat niet voldoende voor een zege, want de thuisploeg kwam weer op gelijke hoogte. Uit een corner kopte Akolade de 2-2 binnen en diezelfde Akolade completeerde zijn hattrick. Een handsbal werd bestraft met een strafschop en de aanvaller zorgde vanaf de penaltystip voor de beslissende 3-2.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 1 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 2 uur geleden