Adri Kok
Adri Kok ©maartenheijenk.nl

ASVD Korfbal kan Tweemaal Zes één helft bijbenen: „Onnodige nederlaag”

MAARTENSDIJK - De korfballers van ASVD stonden zaterdag voor de tweede week op rij bij rust gelijk. Vorige week ging Wit-Blauw er in de tweede helft overheen, dit weekeinde deed Tweemaal Zes dat: 15-12.

ASVD en de ploeg uit Maartensdijk waren zaterdag allebei nog puntloos. ASVD keek snel tegen een 3-0 achterstand aan, maar herstelde zich. Door twee doelpunten van Sem Oosterom in de slotfase van de eerste helft was het halverwege 6-6.

In de tweede helft pakte ASVD door twee doelpunten van Rodee Voortman een voorsprong. Hierna volgde echter een doelpuntloze periode van tien minuten waar Tweemaal Zes dankbaar gebruik van maakte. ASVD probeerde nog aan te maken, maar Tweemaal Zes speelde de wedstrijd goed uit. „Een onnodige nederlaag”, vond coach Adri Kok.