In november werd de eerste paal geslagen.
In november werd de eerste paal geslagen. Triade (archieffoto)

Nieuwbouw Triade voor 25 mensen met verstandelijke beperking bereikt hoogste punt

Algemeen

DRONTEN – Aan de Vermiljoen wordt op woensdag 2 oktober het hoogste punt bereikt in de nieuwbouw van appartementen van zorgorganisatie Triade en Bouwbedrijf Heutink. Dit wordt feestelijk gevierd met de toekomstige bewoners, hun familie, de medewerkers van Triade en het bouwbedrijf.

Het nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van de Hof van Fleur. „Het is een nieuwbouwwijk waar groen, natuur en rust belangrijke speerpunten zijn”, aldus Triade. Het gaat om een gasloos project, waar ‘noaborschap’ hoog in het vaandel staat.

Appartementen

Vermiljoen wordt een woonlocatie voor 25 mensen met een verstandelijke beperking. Het gaat om één- en tweekamer appartementen: „De bewoners worden door Triade begeleid op alle aspecten van het leven. De zorgvragen variëren van ondersteuning bij de invulling van de dag tot het omgaan met elkaar.”

Naar verwachting is het project halverwege 2020 klaar: „De bewoners kijken er naar uit om straks een nieuwe kamer te hebben en op een mooi terrein te wonen waar ze kunnen genieten van groen, bos en een bijdrage kunnen leveren aan het onderhoud van de gezamenlijke tuinen en het terrein.”

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden