Mike Geres maakte in Putten de enige Biddinghuizense goal.
Mike Geres maakte in Putten de enige Biddinghuizense goal. ©maartenheijenk.nl

BAS Voetbal krijgt vier enorme kansen, maar scoort niet: „Het zit even tegen”

BIDDINGHUIZEN - „Waar we de kansen vorig seizoen wel benutten, lukt het op dit moment niet”, zegt BAS-trainer Arjen Bredewolt na de 0-1 nederlaag tegen DSV’61, „Het zit even tegen.”

De ploeg uit Biddinghuizen staat na twee wedstrijden op nul punten. Bij coach Bredewolt is er nog geen sprake van paniek: „Nee hoor, het spel is op zich goed, we creëren voldoende kansen. Zowel in de eerste als in de tweede helft hadden we twee levensgrote mogelijkheden en dan tel ik de halve kansen nog niet eens mee.”

Omschakeling

De wedstrijd begon gelijkopgaand, waarbij de gasten uit Doornspijk regelmatig dreigend waren in de omschakeling. In de 25ste minuut maakte DSV bij één van die momenten via Mark van Klompenburg de 0-1. BAS zette er goede kansen van Mike Geres en Patrick Woud tegenover.

Na rust domineerde BAS. Het aanvallende voetbal leidde tot enorme kansen alleen voor de keeper van opnieuw Geres en Woud. Beide spelers faalden echter wederom in de afwerking en daardoor werd de ruststand tegens de eindstand.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 5 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 5 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 6 uur geleden