Spooky Days
Spooky Days Walibi Holland

Walibi heeft naast de Halloween Fright Nights nu ook ‘spooky days’ voor kinderen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland heeft zaterdag haar ‘Halloween Spooky Days’ officieel geopend. Het is het nieuwe Halloween-evenement voor overdag, speciaal voor kinderen tot 12 jaar.

Halloween voor kinderen kent onder andere drie 'griezelzones’ en een spookhuis. Volgens Walibi is er er tijdens het nieuwe dagevenement veel meer te doen: „De activiteiten lopen uiteen van schminken en dansen tot spannende games en spinnen aaien. En natuurlijk zijn alle attracties geopend.”

Eddie’s Festival of Freaks

Ook de negentiende editie van Halloween Fright Nights werd zaterdag geopend. Nieuw is dit jaar ‘Eddie’s Festival of Freaks’ en bovendien zijn er drie nieuwe ‘scare zones’: „Met in totaal acht huiveringwekkende scare zones, vier gruwelijke haunted houses en twee bloedstollende experiences is Halloween Fright Nights dit jaar heftiger dan ooit.”

De halloweenavonden zijn op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 26 en 27 oktober vanaf 18 uur. Op dezelfde dagen is ook het kinderevenement vanaf tien uur. In de herfstvakantie zijn er extra dagen voor de kinderen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 15 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden