Een tekening van de te bouwen garageboxen.
Een tekening van de te bouwen garageboxen. GaragePark

Poort van Dronten krijgt garagepark: „De veiligste garageboxen van Nederland”

Partnerbijdrages

DRONTEN - Er worden in Dronten 44 garageboxen gebouwd in twee verschillende formaten. Initiatiefnemer is GaragePark uit Blaricum. De boxen komen aan de Cellebroederpoort, gelegen op bedrijventerrein Poort van Dronten en tegen bedrijventerrein Business Zone Delta aan. De bouw begint in april.

„GaragePark ontwikkelt sinds 2007 terreinen met garageboxen die door ondernemende mensen gebruikt worden als zeer veilige opslagruimte, werkruimte, klusruimte of bedrijfsruimte”, meldt het bedrijf, „De garageboxen zijn zowel te koop als te huur en variëren van 21 tot 29 vierkante meter, waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt.”

Vooral voor ZZP'ers

Het park heeft een sanitaire voorziening en ondernemers krijgen een eigen brievenbus op het park: „Met dit soort faciliteiten wil GaragePark ook de groeiende groep ZZP’er aantrekken die niet meer vanuit huis wil werken.”

GaragePark zegt veiligheid zeer hoog in het vaandel te hebben staan: „Met een individueel brand- en inbraakalarm per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park zoals een uitgekiend lichtplan en camerabewaking, wordt inbraak bijna onmogelijk gemaakt.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 6 uur geleden