Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Open Hof rekent dit weekeinde weer op vierduizend bezoekers bij grote bazar

Algemeen

DRONTEN - In de Open Hof wordt het komend weekeinde (vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober) de jaarlijkse bazar gehouden. De organiserende Protestantse Gemeente Dronten rekent ook dit jaar op zo’n vierduizend bezoekers.

De bazar wordt voor de 38ste keer gehouden. ,,Dit grootse tweedaagse evenement staat weer bol van activiteiten, attracties, kraampjes met curiosa en lekkernijen van Flevolandse bodem. Voor jong en oud valt er dus genoeg te beleven”, aldus de organisatie.

Dienstenveiling

Bekende attracties zijn de tweedehands goederenmarkt, het rad van avontuur en de kindertent met oudhollandse spelletjes. Vast onderdeel van de zaterdagavond is om half negen de trekking van de grote verloting met als hoofdprijs een fietsarrangement voor twee personen.

Daarnaast vindt er ook een dienstenveiling plaats. Geboden kan worden op praktische diensten als ramen lappen en ochtendje poetsen, maar ook meer bijzondere diensten als een workshop handletteren en een lunch met burgemeester Jean Paul Gebben.

Voedselbank

De volledige opbrengst is dit jaar bestemd voor Voedselbank Dronten, kinderziekenhuis Bethesda in Boedapest en voor groot onderhoud aan kerkcentrum Open Hof.

Op vrijdagmiddag gaan de deuren om twee uur open en op zaterdag om één uur.