Verhuizers in actie bij De Jong & Laan
Verhuizers in actie bij De Jong & Laan ©maartenheijenk.nl

De Jong & Laan is vandaag aan het verhuizen en gaat volgende week open in nieuwe kantoorvilla

Partnerbijdrages

DRONTEN - Bij accountantskantoor De Jong & Laan staan vandaag de verhuiswagens voor de deur. Het bedrijf is druk bezig met de verhuizing naar de Eskimolaan. Komende week gaan de 25 medewerkers daadwerkelijk aan de slag in de vierde van de vijf kantoorvilla’s, die door Mac3Park worden gerealiseerd langs De West.

De Jong & Laan was tot vandaag gevestigd aan De Rede 60 in het centrum van Dronten. Dit kantoor wordt vanaf 11 november samen met het voormalige Rabobank-kantoor in gebruik genomen door de afdeling publiekszaken van de gemeente Dronten.

Het accountantskantoor neemt haar intrek op de begane grond en de eerste verdieping van de kantoorvilla. De tweede verdieping is nog vrij.

Representatief

„We keken al langer naar mogelijkheden in Dronten”, zei algemeen directeur Marco Lokhorst van De Jong & Laan eerder, „Daarbij waren wij op zoek naar een representatief pand op zichtlocatie. De moderne kantoorvilla aan de Eskimolaan past ons wat dat betreft perfect. Het is een fraai, toegankelijk kantoorpand dat goed aansluit bij ons imago.”

Kantoorvilla's

Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 1 uur geleden
Windplan Groen
84% van de meldingen bij Windplan Groen gaat over geluidshinder 1 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek gemeente Dronten: Welke ondersteuning hebben mantelzorgers nodig? 23 uur geleden