Lions of the Proms bijna uitverkocht: ,,Stilstaan bij het vrijwilligerswerkā€

Cultuur

DRONTEN - Lionsclub Flevoland houdt op 22 november (20 uur) de zevende editie van het muzikale evenement Lions of the Proms. ,,Er zijn nog enkele zitplaatsen beschikbaarā€, aldus de organisatoren.

In het gedeelte voor de pauze treedt musicalorkest Timbre Divers uit Dordrecht op. Tevens zal de top drie van de in oktober gehouden singer-songwriterwedstrijd acte de presence geven. Na de pauze verzorgt Trijntje Oosterhuis een gastoptreden.

Vrijwilligerswerk

Lionsclub Flevoland staat rondom deze editie van Lions of the Proms nadrukkelijk stil bij ā€˜de vrijwilligerā€™: ,,Want vrijwilligerswerk vormt het cement in onze samenleving.ā€ Zoā€™n 225 vrijwilligers hebben van sponsoren een entreekaartje cadeau gekregen als blijk van waardering voor hun inzet in de lokale samenleving.

De opbrengst van dit muziekevenement komt dit jaar ten goede aan de gehandicaptensportvereniging Flevostar in Dronten. Aan het einde van de avond overhandigt de president van Lionsclub Flevoland een cheque aan vertegenwoordigers van Flevostar.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 11 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 12 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 12 uur geleden