Leonhard Reinink uit Dronten start bedrijf: ,,Energieblokkades bij mensen oplossen”

Partnerbijdrages

DRONTEN - Leonhard Reinink uit Dronten is begin november zijn eigen bedrijf gestart: ,,Ik help energieblokkades bij mensen op te lossen. Hierdoor beginnen ze letterlijk met een schone lei en heeft het lichaam de kans om zichzelf te helen.” Reinink doet dit met zijn eigen ontworpen ‘Micro Knot Dissolving Technique’.

,,Tijdens een retraîte in 2017 ontdekte ik, dat ik een gave heb, die ik vrijwel mijn hele leven heb genegeerd”, aldus Leonhard, ,,Door mezelf te ontwikkelen en te leren hoe ik anderen kan helpen, verdwenen mijn eigen klachten. Ik heb mijn pure zelf herontdekt en werk nu vanuit mijn eigen kracht en passie.”

Energiegeneeswijzen

,,Het beste halen uit allerlei soorten energiegeneeswijzen en daar zelf een en ander aan toevoegen omdat dat de meest krachtige aanpak is.”, zo omschrijft Reinink zijn techniek.

,,Nare gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat er blokkades in je energiebanen komen. Deze kleine knopen zorgen dus voor een verminderde toevoer van energie door je lichaam. Door het oplossen van deze knopen worden energiebanen hersteld en begint iemand letterlijk met een schone lei. Vanuit daar kan het lichaam en brein helen”, aldus Leonhard Reinink.

Leonhard Reinink (1967) wil in de toekomst anderen opleiden in zijn techniek. Daarnaast gaat hij workshops en retraîtes geven: ,,Ik sta open voor samenwerkingsverbanden en ben nog op zoek naar een kleine en rustige locatie voor mijn praktijk.”