BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS zet wisselvallige lijn voort met nederlaag tegen VIOS Vaassen

BIDDINGHUIZEN - BAS beleeft tot dusver een wisselvallig seizoen en daar helpt de nederlaag van zaterdag niet bij. VIOS Vaassen is in Biddinghuizen met 1-2 te sterk.

De ploeg van trainer Arjen Bredewolt krijgt het nog niet voor elkaar om constant te presteren. Twee weken geleden won BAS nog keurig bij Hattem, maar in de thuiswedstrijd tegen VIOS krijgt dat geen vervolg. De bezoekers spelen binnen een half uur een 0-1 voorsprong bij elkaar en houden die tot de rust in stand. Daar hebben ze wel de hulp van Stefan Tolhoek voor nodig, die net voor rust een penalty mist.

BAS slaagt er in de tweede helft niet in om langszij te komen. Mike Geres maakt na dik een uur de gelijkmaker en zet zijn ploeg weer op het goede spoor.

Onderuit

Toch gaan de Biddinghuizenaren nog onderuit. Een kwartier voor het einde maakt VIOS de 1-2, een verdiende voorsprong. BAS krijgt het niet voor elkaar om iets aan de wedstrijd over te houden, waardoor de top van de ranglijst een beetje uit zicht is.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 9 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 10 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 10 uur geleden