Trainer Arjan ten Hove van Swift'64
Trainer Arjan ten Hove van Swift'64 ©maartenheijenk.nl

Swift '64 krijgt pak slaag van 'beter voetballend' Zwolsche Boys

Sport

SWIFTERBANT - Swift '64 krijgt zaterdag een flink pak op de broek in Zwolle, waar Zwolsche Boys met liefst 7-2 te sterk is. "We troffen een goedspelend team en hebben op dit moment te weinig in huis om daar van te kunnen winnen", concludeert trainer Arjan ten Hove.

Swift komt gewoon op voorsprong, twee keer zelfs. Eerst via Mitchel Venverloo en een kwartier later via Rowan Lijster. In beide gevallen herstelt Zwolsche Boys de schade en daarna is er voor Swift geen houden meer aan.

"In de schakelmomenten waren we nog wel goed, maar Zwolsche Boys had het gewoon hartstikke goed voor elkaar. De 2-2 en de 3-2 zijn persoonlijke fouten en dat konden we vandaag niet gebruiken", stelt Ten Hove.

Monsterscore

In de tweede helft loopt Zwolsche Boys uit naar een monsterscore. "Er staat gewoon 7-2 en daar ben ik natuurlijk teleurgesteld over. Maar wat ik al zei: Zwolsche Boys heeft het gewoon goed gedaan", zegt Ten Hove, die nog niets kan zeggen over zijn toekomst bij Swift. "Daar wordt wel over gesproken, maar er is nog niets duidelijk."

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 8 uur geleden