Jodi de Boer
Jodi de Boer © Ringfoto Doornbos

Penalty van Jodi de Boer in 90ste minuut levert Asv Dronten puntje op

DRONTEN - Asv Dronten heeft tegen De Merino's in het laatste half uur een 1-3 achterstand omgezet in een 3-3 gelijkspel.

Asv Dronten mist momenteel nogal wat steunpilaren. Mede daardoor startte de ploeg onwennig. Toch sneed De Merino's in de eerste helft twee keer wel heel simpel door de defensie van de Drontenaren: 0-2. Jodi de Boer beperkte de schade vanaf elf meter. Ruststand: 1-2.

Na rust speelde Asv Dronten beduidend scherper, maar liep de thuisploeg wel weer tegen een ongelukkige tegengoal aan: 1-3.

Een mooie aanval leverde de aansluitingstreffer van Bas Maljaars op. In de negentigste minuut pakte Asv Dronten alsnog een onverwacht puntje. Willem Jelle Bos werd neergehaald door de keeper en Jodi de Boer verzilverde zijn tweede penalty van de middag.

Asv Dronten - De Merino's 3-3