Tom Roskam (Swift'64)
Tom Roskam (Swift'64) ©maartenheijenk.nl

Swift '64 sluit aan bij subtop na minimale zege bij Elspeet

Sport

SWIFTERBANT - Swift '64 moet roeien met de riemen die het heeft, maar doet dat vooralsnog niet eens heel slecht. Op bezoek bij Elspeet wordt er zaterdag met 1-2 gewonnen, waardoor het aansluit bij de subtop van 3C.

Bas van Spronsen, Thim Verhoeven, het rijtje met afwezigen is bij Swift nog altijd behoorlijk. Met die gedachte in het achterhoofd kun je inmiddels gerust stellen dat Swift het nog niet eens gek doet. Ook in Elspeet wordt er gewonnen, nadat een week eerder al werd afgerekend met Rouveen. Op de Veluwe opent Rowan Lijster na een kwartier de score, maar die voorsprong verdwijnt redelijk rap.

Elspeet komt na dik een half uur langszij en dwingt af dat Swift niet veel verder komt dan verdedigen. Toch komt de thuisploeg niet meer tot een goal, terwijl Swift dat wel voor elkaar krijgt. De ploeg van trainer Arjan ten Hove maakt op slag van rust de 1-2, een doelpunt die op naam komt van goalgetter Tom Roskam.

In het tweede bedrijf komen beide teams niet meer tot scoren, waardoor Swift drie punten mee naar huis neemt. De ploeg staat daardoor op een zesde plaats, met evenveel punten als nummer vijf BAS. De aansluiting met de subtop is weer gevonden.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 9 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 9 uur geleden