Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer.
Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer. ©maartenheijenk.nl

Swift '64 levert ferme comeback af en bereikt volgende ronde districtsbeker

SWIFTERBANT - Swift '64 leek woensdagavond uit de beker te worden gekegeld. Hoevelaken nam een 2-0 voorsprong en was onderweg naar de volgende ronde. Maar er was buiten een comeback van Swift gerekend, want in twintig minuten werd het alsnog 2-3.

Iedereen houdt na zeventig minuten al rekening met uitschakeling. Hoevelaken heeft op eigen veld een keurige 2-0 voorsprong bij elkaar gespeeld en met nog twintig minuten op de klok lijkt het een gelopen race. Maar dan recht Swift nog eenmaal de rug en komt het door een doelpunt van Tom Roskam weer een beetje terug in de wedstrijd.

Swift gaat vol voor de comeback en die komt er ook. Diezelfde Roskam is vijf minuten voor tijd goed voor de 2-2 en de ploeg krijgt het daarna zelfs nog voor elkaar om de winnende te maken. Roskam neemt de assist voor zijn rekening en Robbin Posthuma werkt in blessuretijd de 2-3 binnen. Een 2-0 achterstand ongedaan gemaakt, ticket voor de volgende ronde binnen, feest.

Swift '64 speelt in de volgende ronde een uitwedstrijd bij SVZW. Een wereldreis wacht.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 12 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 13 uur geleden