Afbeelding

Super Saturday in de 2e klasse

Sport

Zaterdag 14 december 15:00 uur. Dan start super Saturday in de 2e klasse G. Plaats van bestemming: Lelystad!

Koploper Batavia verdedigt zijn voorsprong tegen nummer 2 de Merino's en asv Dronten gaat als nummer 4 op bezoek bij vv Unicum. asv Dronten zal zaterdag opnieuw 'moeten' winnen, als het nog mee wil blijven doen in de top van de ranglijst. Vorige week kwamen de Drontenaren knap terug uit geslagen positie. De Merino's lieten asv Dronten de bal en waren vlijmscherp in de counter. Na een 0-2 en 1-3 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld.
Dronten toonde veerkracht en in de allerlaatste minuut was het Jodi de Boer, die met zijn honderdste goal voor asv Dronten, de 3-3 op de borden zette.

Omdat ook Batavia en vv Unicum vorige week punten verloren, is de strijd bovenin nog volledig open, al moet wel worden gezegd, dat asv Dronten inmiddels 7 punten achterstand heeft op lijstaanvoerder Batavia '90.

Bij asv Dronten was er van de week een Algemene Ledenvergadering, waar ambitieuze en mooie plannen werden gepresenteerd. Ook het feit, dat er op dit moment zoveel jeugdspelers aan de deur van het eerste elftal kloppen, werd gememoreerd en alles tezamen zorgt dit voor een meer dan positieve flow binnen de club. Het interview wat Wim Schaap vorige week gaf, steekt daar schril bij af en doet ook de wenkbrauwen fronsen bij menig asvd'er.

We hopen dat trainer Schaap zijn manschappen toch dusdanig kan prikkelen en motiveren, zodat er zaterdag een gretig team op het veld staat, dat de kloof met de eerste drie ploegen kan verkleinen. Bij winst kruipt asv Dronten weer tegen de top 3 aan en gaat het met een goed gevoel de winterstop in.

De wedstrijd op sportpark Schouw vangt om 15:00 uur aan.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 17 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden