Jan Brinkman
Jan Brinkman Ā©maartenheijenk.nl

Fiets leasen bij Klamer en Brinkman: ā€žVanaf een paar euro per maand een gloednieuwe e-bikeā€

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - Klamer Fietsen uit Biddinghuizen en Jan Brinkman uit Dronten zijn partner geworden van Lease a Bike. Ze spelen daarmee in op de gunstige fiscale fietsregeling, die vanaf het nieuwe jaar van kracht is.

ā€žDoet jouw werkgever mee aan de nieuwe fietsregeling dan kun je als inwoner van onze regio om de hoek bij de lokale fietsenwinkel een fiets uitzoekenā€, schrijven Klamer en Brinkman in een gezamenlijk persbericht.

Ze wijzen er ook op dat Lease a Bike de papierwinkel uit handen van werkgever en werknemer neemt. De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets.

7% bijtelling

Per 1 januari 2020 komt er een nieuwe fiscale regeling, waardoor de fiets van de zaak voordeliger wordt, zowel voor werkgever als werknemer: ā€žAls de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 procent bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privĆ© worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie.ā€

ā€žMet de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar euro per maand op een gloednieuwe e-bike", aldus de eigenaren van Klamer Fietsen en Jan Brinkman, ā€žAan het einde van de leaseperiode krijgt de fietser ook nog eens de mogelijkheid om de fiets voor een zeer aantrekkelijk bedrag over te nemen.ā€

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 15 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 15 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 16 uur geleden