Beter BAS verliest in allerlaatste minuut van Hatto Heim: „Samenvatting 1e competitiehelft”

Sport

HATTEM - „Eigenlijk is deze wedstrijd een samenvatting van de eerste competitiehelft”, zegt BAS-trainer Arjen Bredewolt, nadat hij in de allerlaatste minuut van de blessuretijd met 1-0 verloor van Hatto Heim.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met wat meer balbezit voor BAS. „We hadden de wedstrijd prima onder controle, al kregen we nauwelijks kansen”, aldus de trainer.

Hemel breekt open

Na de rust brak de hemel open en werd ook de wedstrijd opener. Het spel ging op en neer en BAS creëerde twee hele goede kansen. In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de winst en werd ook Hatto Heim dreigender.

De grootste kans was drie minuten voor tijd voor Mike Geres. „Die moet er gewoon in”, meent Bredewolt, die vindt dat zijn ploeg ook het meeste recht op de drie punten had. Zo ging het echter niet, want in de allerlaatste minuut lobde Hattom Heim een diepe bal over de keeper: 1-0.

Te wisselvallig

Terugkijkend op de eerste competitiehelft zegt de trainer: „Het was te wisselvallig. We creëren voldoende kansen, maar maken ze niet af. En dat is het grootste verschil met vorig seizoen. Bovendien zit het soms verdedigend tegen, waardoor we tegen een tegendoelpunt aanlopen. Al met al is het in het resultaat dus te wisselvallig.”