Ilse Broekhuizen met haar prijs.
Ilse Broekhuizen met haar prijs. eigen foto

Ilse Broekhuizen wint prijs met poging om iets te doen aan ‘stoffig imago’ van het verzekeringsvak

Partnerbijdrages

DRONTEN - Ilse Broekhuizen-Bosland uit Dronten heeft de ‘Aandacht voor Morgen Award 2019’ van verzekeringsmaatschappij Aegon gewonnen. Via haar project ‘Juffrouw Polis’ probeert ze iets te doen aan wat ze het ‘stoffige imago’ van het verzekeringsvak noemt.

Ilse werkt bij het verzekeringskantoor van haar vader Rob Bosland: Assurantie en Financieringskantoor Bosland (AFB), gevestigd aan Het Spaarne in Dronten. Ze heeft zichzelf als doel gesteld om jongeren enthousiast te maken voor het verzekeringsvak.

Stoffig imago

„Er is maar weinig aanwas voor dit vak, omdat het een stoffig imago heeft”, vertelt Ilse Broekhuizen, „Door het maken van video’s probeer ik op een leuke en simpele manier iets te vertellen over verzekeringen. Daarmee trigger ik ook de consument om eens goed in hun verzekeringspakket te duiken. Want wie weet nou precies waarvoor hij verzekerd is?”

Ilse vlogt onder de naam ‘Juffrouw Polis’. Haar filmpjes verspreidt ze via diverse sociale media. Ze probeert het vak op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen: „Want het onderwerp verzekeringen is helemaal niet saai, maar superinteressant.”

Winnaar

Aegon vroeg afgelopen zomer welke verzekeringsadviseur er een idee had om zich te onderscheiden in de verzekeringsbranche. ‘Juffrouw Polis’ meldde zich aan voor de prijs. Na genomineerd te zijn, werd Ilse Broekhuizen de afgelopen week uitgeroepen tot winnaar.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 9 uur geleden