Afbeelding

Ladies Circles Flevoland en Dronten halen geld op voor het goede doel met pop-up store "De Goede Zaak"

Algemeen

Pop-up store “De Goede Zaak”, die in het weekend van 29 november in Dronten was geopend, heeft een prachtig bedrag van 4.700 euro voor het goede doel opgebracht. De pop-up store was een initiatief van Ladies Circle Dronten en Ladies Circle Flevoland. Op vrijdag 20 december werd één van de twee cheques met het mooie bedrag van 2.350 euro overhandigd aan Stichting Langs de Zijlijn. Stichting Neurofibromatose ontvangt een cheque met hetzelfde bedrag.

Goede doelen

Stichting Langs de Zijlijn vraagt aandacht voor de gevolgen voor kinderen uit een gezin als een ouder wordt getroffen door kanker. Dit doet de stichting onder andere door het organiseren van een landelijke dag met workshop die deze kinderen weer in hun kracht plaatst. Oprichter Ingeborg Lups-Dijkema: "Wat een geweldige bijdrage. Dit bedrag gaan we besteden aan de landelijke dag voor alle gezinnen die getroffen zijn door kanker op 13 juni 2020."

Neurofibromatose (NF) is een neurologische aandoening. In Nederland krijgen zo’n 1 op de 3.000 kinderen NF en het is daarmee ‘de grootste kleine ziekte’. Stichting Neurofibromatose helpt om het leven van mensen met NF beter en dragelijker te maken en werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek. Hubert van Wensen, oprichter Stichting NF: "Wat een mooi initiatief met een super opbrengst. Bedankt ladies!"

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 11 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden