Leo Fens
Leo Fens Sandra Nobel

Leo Fens zorgt voor sfeervolle muziek bij vijfde ouderenmiddag in Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - In dorpshuis De Steiger werd eerder deze maand de vijfde editie van de ouderenmiddag Swifterbant gehouden. „We kijken beiden terug op een fantastische middag”, zeggen de organisatoren Hans Stromberger en Jurian Niewerth.

Er waren tussen de veertig en vijftig ouderen aanwezig. Belangrijk onderdeel van de middag was de muziek van Leo Fens, die kerstliedjes afwisselde met Nederlands- en Engelstalige nummers.

Verloting

Onder leiding van diverse teamleiders werden kerststukjes gemaakt, spelletjes gedaan, er was een muziekquiz en er werd geknutseld. Tevens was er een verloting van allerlei cadeaus. „De door donateurs verzorgde heerlijke hapjes en het advocaatje met slagroom werden zeer goed ontvangen door de aanwezigen”, stelt Stromberger, die het stokje gaat overnemen van Niewerth.

„Uiteraard is deze middag mogelijk gemaakt door donateurs, sponsoren en vrijwilligers, welke wij willen bedanken”, aldus de organisatie. De zesde editie van ouderenmiddag Swifterbant staat gepland voor april of mei.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden