Cabaretier Stefano Keizers probeert nieuwe voorstelling ‘Sorry Baby’ uit in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Cabaretier Stefano Keizers staat op donderdag 16 januari (20:30 uur) in De Meerpaal met een try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Sorry Baby’. De tv-persoonlijkheid, bekend van onder andere De Slimste Mens en Maestro, biedt tijdens het programma zijn excuses aan voor van alles en nog wat.

Stefano Keizers is het pseudoniem van Gover Meit. Hij was voorheen zanger bij diverse bands. Nadat hij in 2016 de Wim Sonneveldprijs won, richtte hij zich op cabaret. Vorig jaar debuteerde hij met het programma ‘Heel erg’ en nu volgt zijn tweede show ‘Sorry Baby’. In de tussentijd verscheen zijn boek Twee Luitenanten.

Sorry

De Meerpaal schrijft over de voorstelling: „Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen.”

„Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 12 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 12 uur geleden