Op en Top Vrouw
Op en Top Vrouw

Op en Top Vrouw treedt op tijdens avond van Dorcas: „Hilariteit en serieuze liedjes”

Algemeen

DRONTEN - De show ‘Contrast’ van Op & Top Vrouw wordt op vrijdag 7 februari (20 uur) opgevoerd bij evangeliegemeente Shekinah aan De Roef in Dronten. De avond is georganiseerd in samenwerking met de kringloopwinkel van Dorcas aan De Dieze, eveneens in Dronten.

Op & Top Vrouw heeft al tientallen shows opgevoerd en is daardoor geen onbekende meer in christelijk Nederland. „De nieuwe show gaat over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw”

Afwisseling

Dorcas kondigt aan dat het een avond wordt met afwisseling tussen hilariteit en serieuze liedjes: „We gaan samen op zoek naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven.”

?Vorig jaar hebben de dames van Op & Top Vrouw een aantal projecten van Dorcas, speciaal gericht op vrouwen, in Ethiopië bezocht. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen een plek in hun voorstelling.

?Op & Top Vrouw

  • Christien Blok
  • Gezina van den Bos
  • Barbara Stouwdam
  • Bas Gankema (piano)