Wilfred en Marie-JosƩ Klamer
Wilfred en Marie-JosƩ Klamer

Klamer Fietsen in Biddinghuizen opent vernieuwde winkel met open huis en openingsrit

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - De logo, de huisstijl en de buitenkant van Klamer Fietsen aan De Baan in Biddinghuizen zijn het afgelopen jaar vernieuwd. De afgelopen periode is ook de binnenkant aangepakt. Gisteravond was de officiƫle opening en de klanten worden uitgenodigd om de nieuwe winkel vanochtend (vrijdag 10 januari) te komen bekijken.

Vorig jaar kregen Wilfred en Marie-JosƩ Klamer een forse tegenvaller te verwerken, toen er werd ingebroken en veel duren fietsen werden meegenomen. Sindsdien hebben ze de schouders er onder gezet en zijn ze een nieuwe weg ingeslagen.

Geheel vernieuwd

ā€žDe geheel vernieuwde winkel staat vol specialized racefietsen, mountainbikes, Gazelle E-bikes, stadsfietsen en Lifestyle fietsen en ook de lifestylefietsen van Cortina en de Alpina kinderfietsen staan in de showroomā€, aldus de ondernemers.

Na het open huis van vanmorgen staat zaterdagmorgen om tien uur de openingsrit voor de racefietsers op het programma. De groep rijdt een ronde van ongeveer 75 kilometer en bij terugkomst staat er een lunch klaar voor de deelnemers.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 17 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 17 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 18 uur geleden