Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Spreekuur OV-ambassadeurs in bibliotheek Dronten

zaterdag 25 januari 2020 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Op woensdag 5 februari zijn er van 10.00 tot 11.30 uur OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Dronten om vragen te beantwoorden over het reizen met het openbaar vervoer. Stel hier uw vragen over onder andere het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s.

Tijdens het inloopspreekuur krijgt u antwoord op al uw vragen over het reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook laten ze stap voor stap op de computer zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.

Op verschillende momenten in het jaar organiseren de OV-ambassadeurs proefreizen. Samen met de OV-ambassadeurs en anderen maakt u een reis met bus en trein. U krijgt uitgebreid uitleg hoe alles werkt en al uw vragen worden beantwoord. Vraag de OV-ambassadeurs naar de eerst volgende proefreis.

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.