Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer.
Tom Roskam wacht nog steeds op zijn honderdste competitietreffer. ©maartenheijenk.nl

Swift '64 maakt na rust het verschil en stijgt naar plaats drie

SWIFTERBANT - Swift '64 is het tweede deel van de competitie zaterdag begonnen met een winstpartij op HTC. De ploeg van trainer Arjen ten Hove maakte na rust het verschil en won met 3-1.

Het duurde in Swifterbant even voor de doelpunten vielen. De eerste helft bleef doelpuntloos, maar na de rust wist Swift het net te vinden. Florijn Diepstraten opende al snel de score en via Steven George was het acht minuten na de onderbreking al 2-0. Na dik zeventig minuten spelen leek Tom Roskam zijn moment te pakken. De spits was op zoek naar zijn honderdste competitietreffer voor de club en was mede verantwoordelijk voor de 3-0. Het doelpunt ging echter de boeken in als een eigen doelpunt, waardoor Roskam nog moet wachten op zijn honderdste.

HTC, dat de wedstrijd met tien man eindigde vanwege rood, deed in de slotfase nog wel iets terug, maar het was onvoldoende om de wedstrijd nog spannend te maken. Eindstand: 3-1.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 7 uur geleden