Staphorst-speler Rémon Kroes bedankt voor Asv Dronten: „Zo hoog mogelijk voetballen”

Sport

DRONTEN - Asv Dronten heeft geprobeerd Rémon Kroes te verleiden tot een overgang. De 24-jarige middenvelder hield de boot af: „Ik heb de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen.”

Rémon Kroes is bezig aan zijn vijfde seizoen bij VV Staphorst, dat momenteel koploper is in de hoofdklasse. Voor die tijd speelt hij in de beloften van PEC Zwolle.

Vorige week maakte Kroes bekend op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Omdat hij tot voor kort in Dronten woonde, was het logisch dat hij benaderd werd door Asv Dronten. „Ik heb korte lijntjes met ze en ze ook al gesproken”, aldus de speler. Zijn aspiraties liggen echter hoger dan de tweede klasse.

Vóór 1 maart

Dimitri van der Pouw, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij Asv Dronten, meldt desgevraagd dat de gesprekken over de samenstelling van de selectie in het nieuwe seizoen nog lopen. Hij hoopt de selectie vóór 1 maart op orde te hebben en doet tot die tijd geen mededelingen.

Update

Dinsdag 28 januari, 11:30 uur:
Rémon Kroes laat weten dat de deur naar Asv Dronten nog niet gesloten is. Bij de aankondiging van zijn vertrek bij VV Staphorst dacht hij in eerste instantie niet aan Dronten, zijn ambities liggen op een hoger niveau, maar hij staat open voor een gesprek.

Video