Afbeelding

Anne-Mar Zwart opent nieuw schoolplein de Schakel Dronten

Partnerbijdrages

Feestelijke opening nieuw schoolplein tijdens open ochtend vrijdag 7 februari

22-01-2020, Dronten | Vrijdag 7 februari organiseert basisschool de Schakel in Dronten een open ochtend. Ouders kunnen dan samen met hun kind(eren) van 10.00 tot 12.00 uur een kijkje nemen in de school. Dit Open Huis heeft een éxtra feestelijk tintje. Anne-Mar Zwart van programma’s als ‘Anti Pest Club en Hip voor Nop’, opent deze ochtend om 11.30 uur namelijk het nieuwe schoolplein aan de Ketting 8 in Dronten.

Open ochtend
Een rondje langs de klassen, sfeer proeven en kennis maken met de leerkrachten. Ouders van nieuwe leerlingen hebben vrijdagochtend 7 februari volop de gelegenheid om de Schakel te verkennen. De school is ‘in bedrijf’ te zien en er zijn diverse activiteiten voor kinderen te doen.
Leerkrachten en directie van de Schakel zijn aanwezig om te vertellen over het onderwijs, de identiteit en uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te beantwoorden.


De Schakel
Basisschool de Schakel is een school die gaat voor Bijbelgetrouw onderwijs. Wij streven ernaar om eigentijds onderwijs vorm te geven met een christelijke identiteit. Wij hopen hierover met u in gesprek te gaan tijdens deze open ochtend. U bent van harte welkom. Meer informatie over de Schakel is te vinden op de website www.gbs-deschakel.nl

Basisschool de Schakel is onderdeel van Florion – geloofwaardig onderwijs. Meer informatie is te vinden op www.florion.nl