Afbeelding

Studenten bieden helpende hand in Dronten noord met NLdoet (afgelast)

donderdag 13 februari 2020 0:00

Na het grote succes van het wijkfeest in Dronten Noord in september 2019, organiseert het wijkcomité Dronten Noord opnieuw een evenement voor de Grutto, Kievit, Morinel en Oeverloper. Dit maal wordt er in samenwerking met de studentenvereniging USRA een helpende hand geboden aan ouderen en hulpbehoevenden tijdens het landelijk evenement NL doet op vrijdag 13 maart.

NLDoet stimuleert mensen om vrijwillig iets voor een ander in hun omgeving te doen.

Studenten en andere vrijwilligers helpen een handje mee met klusjes voor ouderen en hulpbehoevenden uit de wijk. Denkt u aan klusjes als een schilderijtje ophangen, snoeiwerk in de tuin, iets wegbrengen naar de milieustraat of er even uit om een kopje koffie te drinken in het dorp. Of heeft u een andere wens/klus? We horen het graag! Mensen die deze hulp nodig hebben kunnen de klusjes doorgeven en in goed overleg zal de klus geklaard worden.

Ter afsluiting van deze middag wordt er voor u en de klussers een heerlijk stamppotten buffet gekookt! Dit zal plaatsvinden in het schoolgebouw van Aeres. Wanneer u geen vervoer heeft dan wordt dit geregeld.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Het is heel fijn dat de gemeente Dronten met Samen Actief dit initiatief ondersteunt!

Ook zal er ter herinnering aan deze dag het transformatorhuisje in onze wijk worden opgeknapt door een kunstenaar. En hebben we voor de klussers nog een leuke verrassing!

U begrijpt dat we hierbij uw hulp hard nodig hebben! We willen graag met de studenten in onze mooie wijk een verbindend evenement neerzetten en iets betekenen voor onze buren in de wijk! Dus wie zich wil inzetten voor de wijkbewoners, het voorbereiden van het stamppotten buffet of het beschilderen van het transformatorhuisje kan zich aanmelden via: www.nldoet.nl/klus/studentenvereniging-usra-biedt-de-helpende-hand-dronten-noord.

Bent u woonachtig in Dronten- Noord, valt u binnen de doelgroep en heeft u een klus die gedaan moet worden? U kunt ons mailen via volgend mailadres:

wijkcomitedrontennoord@gmail.com

Wilt u liever bellen?

Anke Dekkers: 06-34829861

Bibiche Fischer 06-30655643

Bij geen gehoor spreekt u dan uw boodschap in dan bellen wij u terug. Wij zullen uiteraard eerst contact met u opnemen om de klus goed door te spreken en te luisteren naar uw wensen.

We zien graag uw aanmelding voor 6 maart tegemoet en hopen op een heel gezellige middag!