Het winkelteam van Albert Heijn Dronten-west.
Het winkelteam van Albert Heijn Dronten-west. Albert Heijn/Dirk Brand

Verbouwing van Albert Heijn in Dronten-west: ā€žWe krijgen een hypermoderne supermarktā€

Partnerbijdrages

DRONTEN - De Albert Heijn-supermarkt in Dronten-west is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. ā€žIn de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassaā€™sā€, aldus Albert Heijn.

De voorbereidingen vinden nu nog achter de schermen plaats. Op zaterdag 29 februari gaat de winkel aan de Beursstraat ā€™s middags om vier uur dicht. De heropening vindt plaats op vrijdag 13 maart om 11:00 uur.

Vernuftige herinrichting

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. ā€žDoor een vernuftige herinrichting wordt het binnenin veel ruimer en komt er een andere looproute. Zo maken we onze winkel geschikt voor het allernieuwste concept van Albert Heijnā€, legt supermarktmanager Lysanne Steijns uit, ā€žWe krijgen een hypermoderne supermarkt. Onze klanten zullen blij verrast zijn.ā€

Kinderen kunnen bij de servicebalie een kleurplaat ophalen en voor 29 februari weer inleveren. ā€žWe kiezen 10 van de mooiste ingekleurde platen uit. Deze kinderen benoemen we tot VIP-klantjes en zij mogen samen met ons de winkel officieel openenā€, aldus de supermarktmanager.


Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 1 uur geleden
Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 23 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden