VIDEO | Zelfverklaarde ‘Legend’ van BAS kijkt na makkelijke zege uit naar derby tegen Swift’64

BIDDINGHUIZEN - BAS won vanmiddag overtuigend van Zwolsche Boys. Door doelpunten van Stefan Tolhoek en Martin Wubs werd het 2-0. De ploeg uit Biddinghuizen doet hierdoor weer volop mee voor een plek in de nacompetitie. De komende uitwedstrijd tegen Swift’64 op zaterdag 7 maart wordt cruciaal.

BAS kwam tegen het hoger geklasseerde Zwolsche Boys geen moment in de problemen. Na een klein kwartiertje nam aanvoerder Stefan Tolhoek een dieptepass van grote afstand ineens op de slof: 1-0. Ook de 2-0 vlak voor rust was fraai: Art Drent stuurde Tolhoek de diepte in en Martin Wubs hoefde er alleen maar tegenaan te lopen.

Kansen

Na rust kon de thuisploeg rustig achterover leunen. Zwolsche Boys was onmachtig en kreeg geen enkele uitgespeelde kans. Er waren kansen voor met name Tom Drent en Martin Wubs, maar de zege kwam geen moment in gevaar.

Na afloop spraken we met middenvelder Martin Wubs. De oud-speler van DOS Kampen spreekt over de opvallend makkelijke overwinning, zijn goal, de komende derby tegen Swift’64 en zijn bijnaam ‘The Legend’.

BAS - Zwolsche Boys 2-0