Jeroen van der Meer (Asv Dronten)
Jeroen van der Meer (Asv Dronten) © Ringfoto Doornbos

Asv Dronten doet wat het moet doen en wint bij hekkensluiter Be Quick Zutphen

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag op bezoek bij Be Quick Zutphen gedaan wat het moest doen. De Drontenaren zegevierden met 0-3 en blijven daardoor meedoen in de top van de ranglijst.

Voor de ploeg van trainer Wout Sleurink was het binnen tien minuten al raak. Yordi Schols werd door Dylan van der Stoel vrij voor de keeper gezet en de middenvelder faalde niet. Bij dat ene doelpunt bleef het niet, want voor de rust verdubbelden de Drontenaren de score. Na een overtreding op Rik Breemhaar gaf de scheidsrechter een penalty en voor goalgetter Jeroen van der Meer was dat een koud kunstje: 0-2.

Na rust ontstond er nog enige commotie, want de arbiter van dienst vond het nodig om de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. Een speler van Be Quick Zutphen ging fors door op Bob Breemhaar, waarna de emoties even hoog opliepen. Na een korte onderbreking ging de wedstrijd echter weer door en liep asv Dronten uit naar een 0-3 overwinning. Van der Stoel pikte zijn doelpuntje mee, waardoor zijn ploeg een keurige, klinkende zege boekte.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden