Afbeelding

Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton

zondag 1 maart 2020 0:00

Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton

Op zaterdagochtend 7 maart aanstaande gaan de jeugdleden van de Osbornegroep in Biddinghuizen collecteren voor Jantje Beton. Het collecteren vindt plaats tijdens de opkomsten van de verschillende speltakken en we zijn natuurlijk te herkennen aan onze blouse en das. De opbrengst van de collecte wordt gedeeld, 50% voor Jantje Beton en de andere 50% is voor de Osbornegroep Biddinghuizen. Jantje Beton gebruikt het geld zodat kinderen veilig en vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. De Osbornegroep gebruikt hun deel voor o.a. spelmateriaal en om de kosten van de contributie laag te houden, zodat alle kinderen lid van scouting kunnen zijn en blijven.

De Osbornegroep heeft jaren ervaring met de collecte en we hopen dat u ons ook dit jaar weer wilt steunen. Onze speltakken de bevers, welpen en scouts komen in het hele dorp langs de deuren.

Dit jaar maken we zelfs gebruik van QR-codes om de opbrengst van de collecte te verhogen. Mocht u geen klein geld in huis hebben of niet thuis zijn (Niet-thuis-kaartjes) dan kunt u heel eenvoudig met het gebruik van u smartphone en de bankieren app toch een donatie doen. Dit kan door de gepersonaliseerde QR-code te scannen en vervolgens en de aanwijzingen van de app te volgen. Uiteraard bepaalt u zelf het bedrag dat u wilt doneren.

Namens scoutinggroep de Osbornegroep in Biddinghuizen alvast bedankt voor uw giften.