Afbeelding
©maartenheijenk.nl

OV-spreekuur in bibliotheek Swifterbant (afgelast)

donderdag 5 maart 2020 0:00

Persbericht Flevomeer BIbliotheek:

Op woensdag 18 maart is iedereen welkom voor de informatiebijeenkomst Ervaar het OV in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant! Van 14.00 tot 16.00 uur vertellen OV-ambassadeurs alles over het reizen met trein en bus. Zo gaan ze onder andere in op de verschillende abonnementen, de OV-chipkaart en het opvragen van reisschema’s. Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken.

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u antwoord op al uw vragen over het reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs leggen het allemaal uit. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u toch meer weten over het openbaar vervoer? Op 1 april is er het maandelijkse OV-inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.