Reden voor een feestje bij de rugbyclub.
Reden voor een feestje bij de rugbyclub. eigen foto

Rugbyclub Dronten officieel van start na ondertekening bij notaris: „Enorm trots”

Sport

DRONTEN - Onder toeziend oog van notaris Hille Nieuwdam zijn vrijdag de statuten van Rugbyclub Dronten ondertekend. „Een moment waar we trots op mogen zijn en dat gevierd mag worden” vertelt een blije voorzitter Rayn Schlossarek.

Sinds eind vorig jaar wordt er gewerkt aan de oprichting van RCD. Op vrijdag de dertiende werd het allemaal officieel en ging voor de vijf bestuursleden een langgekoesterde droom in vervulling.

Na de ondertekening ging het bestuur naar Moellies aan het Havenplein, de sponsor van het eerste uur. Daar werd onder het genot van een hapje en een drankje het officiële gedeelte afgesloten.

Drukke tijden

Er komen drukke tijden aan voor het bestuur geeft Schlossarek aan: „Het ‘echte’ werk gaat nu van start: het werven van leden, sponsoren, op zoek naar een vast trainingsveld en accommodatie.”

„Als we terugkijken op de afgelopen periode waarin we een groot aantal aspirant-leden hebben mogen verwelkomen, een website in de lucht hebben gebracht en diverse sponsoren zich hebben aangesloten, zijn we enorm trots”, sluit Schlossarek af, „We zien de toekomst zonnig en met vertrouwen tegemoet.”

Informatie

Afbeelding
Vanwege veiligheid éénrichtingsverkeer op De Zoom, Binnendoor en De Poort 22 uur geleden
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 23 uur geleden