Afbeelding
Vraagelkaar

Vraagelkaar verbindt vraag en aanbod nu digitaal (coronamaatregelen)

Algemeen

Persbericht Vraagelkaar:

Juist nu veel mensen min of meer verplicht thuis zitten vanwege gezondheidsklachten, is er behoefte aan contact. De kleinkinderen komen niet meer op bezoek bij opa en oma, verenigingen zijn niet actief. Hoe kom je dan in contact met andere mensen? Vraagelkaar heeft de reguliere bijeenkomsten tot in ieder geval 6 april moeten annuleren. Maar onze inspiratiecoaches staan paraat! Zij bieden nu extra aandacht via e-mail, chat en telefoon. Of het nu gaat om het bieden van een luisterend oor, een hulpvraag oplossen of mensen met elkaar in verbinding brengen, onze coaches staan klaar.

We lanceren vandaag de website www.vraagelkaar.nl/corona. Daar kun je een vraag stellen, bijvoorbeeld of iemand boodschappen voor je kan doen. Hulp aanbieden kan natuurlijk ook. En je kunt een vriendschapsverzoek doen. Fysiek contact ligt nu dan moeilijk, maar er kan al wel een begin worden gemaakt met contact via de website en via de telefoon, om op een later moment hopelijk gezellig met elkaar af te spreken.

Onze Vraagelkaar inspiratiecoaches zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur via 088-7878901. In het weekend kun je ons ook bereiken via de www.vraagelkaar.nl/contact of via vraag@vraagelkaar.nl.

Overzicht coronamaatregelen