TrendingTea
TrendingTea eigen foto

Jonge ondernemers bezorgen thee in Dronten: „Genietmoment voor thuiswerkers”

Partnerbijdrages

DRONTEN - Roeland Veen (23) en Niels Schutter (22) uit Dronten hebben tijdens hun studie de onderneming TrendingTea opgericht. Sinds kort richten ze zich nadrukkelijker op de particuliere markt: „Wij hebben perfecte startboxen voor thuiswerkers samengesteld om gemakkelijk en snel te kunnen genieten van onze smaakvolle losse thee.”

Roeland en Niels hebben naar eigen zeggen ‘een passie voor thee van echte kwaliteit’: „Wij willen mensen op een gemakkelijke manier laten genieten van echte theeblaadjes van hoge kwaliteit zonder kunstmatige smaakstoffen.”

Horeca, kantoren, scholen

Twee jaar geleden studeerden ze af en gingen ze fulltime aan de slag met TrendingTea: „Wij voorzien horecazaken, kantoren en scholen in heel Nederland van duurzame en unieke theeconcepten.”

Het coronavirus zorgde ervoor dat hun markten sloten. „Wij zagen snel in dat er een verschuiving van consumptie naar thuis zou plaatsvinden. Wij zijn in dit gat gesprongen.”

Webshop

De focus ligt nu dus meer op de particuliere markt. Na bestelling via de webshop krijgen die particulieren de producten thuisbezorgd. In hun woonplaats Dronten hebben ze een speciale actie, waarbij ze al vanaf tien euro bezorgen.

Bovendien heeft TrendingTea momenteel een ‘maatschappelijke actie’ met cadeaupakketten: „Want in deze tijd willen wij wat extra’s geven aan de mensen die het nu verdienen.”