Afbeelding
eigen foto

Zaterdagmiddag 20 juni: lokaal talent bij terrassen en sport en spel op Meerpaalplein

Cultuur

DRONTEN - Om te vieren dat de terrassen weer open mogen, zijn er op zaterdag 20 juni allerlei activiteiten op het Meerpaalplein. Vanaf ’s middags één uur zijn er optredens van lokaal talent bij de terrassen en sport- en spelactiviteiten voor kinderen.

De middag is georganiseerd door winkeliersvereniging Suydersee samen met De Meerpaal. Manager Margrit Vos van De Meerpaal Academie: „Samen met de ondernemers zijn we ontzettend blij dat er weer meer mogelijk is voor de inwoners van Dronten.”

„Om de ondernemers een hart onder de riem te steken, hebben we aangeboden om live-muziek door lokaal talent te verzorgen op de terrassen op het Meerpaalplein. Daarnaast organiseren onze buurtsportcoaches leuke activiteiten voor de kinderen tot 12 jaar. Zo kunnen ouders ontspannen winkelen of op het terras zitten en kinderen lekker spelen.”

Bestand met muzikanten

De Meerpaal Academie heeft al jaren een bestand met muzikanten, van amateurs tot professioneel, zowel klassiek als pop en jazz. Margrit Vos: „We worden vaak benaderd om feesten, exposities of andere gelegenheden muzikaal op te luisteren, door zowel bedrijven als particulieren.”

Mensen die op zoek zijn naar muzikanten of muzikanten die graag opgenomen willen worden in het bestand, kunnen dit aangeven door een bericht te sturen naar coördinator Mark Dekkers.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden