Koolzaadhof
Koolzaadhof eigen foto

OFW helpt Koolzaadhof en schenkt drie AED-warmtekasten aan Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het Leefbaarheidsfonds van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) heeft twee aanvragen van inwoners van Biddinghuizen gehonoreerd. Buurtbewoners van de Koolzaadhof kregen een bijdrage voor een ontmoetingsplek, stichting AED Biddinghuizen kreeg drie warmtekasten.

„Er wordt hard gewerkt aan een ontmoetingsplek door de buurtbewoners van de Koolzaadhof in Biddinghuizen. Bestrating en materialen als afdekzeilen en kabelhaspels voor buurtbijeenkomsten en bouwpakketjes om vogelkastjes met kinderen uit de buurt te maken, ontbraken nog. Daarvoor kregen de buurtbewoners een financiële bijdrage”, aldus OFW.

Stichting AED Biddinghuizen maakt zich hard voor voldoende openbare AED’s in het dorp. „De huidige, zelfgemaakte kastjes om drie AED’s te beschermen, begonnen te roesten en waren dus toe aan vervanging. Door een financiële bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds van OFW hangen de AED’s in de Akkerhof, De Zaaiviool en de Lucernehof nu weer warm en droog en zijn ze met een pincode aangesloten op HartslagNu.”

Leefbaarheidsfonds OFW