Afbeelding

Wat zeg je met het geven van een bedrukte pen?

Partnerbijdrages

Iedereen heeft het thuis wel in de laag liggen. Een met logo bedrukte pen van een bedrijf. Eentje van die keer op een festival, een andere van een netwerkbijeenkomst en nog een aantal die van iemand hebt gekregen toen je een pen nodig had. Het lijkt niet heel erg onderscheidend als je zo veel pennen van verschillende bedrijven hebt. Maar waarom is het dan toch een zo veel gekozen relatiegeschenk?

Altijd handig

Allereerst is een pen altijd handig. Er zijn veel momenten dat je onverwachts iets wil noteren. Sta je bijvoorbeeld op een beurs en iemand moet iets opschrijven, kun je altijd een pen uitreiken. Zo maak je een mooi gebaar en werk je direct aan klantenbinding. Wanneer iemand jouw pen gebruikt wordt hij of zij constant in contact gebracht met jouw merk en dus zal de waardering voor jouw bedrijf groeien.

Goedkoop relatiegeschenk

Verder is een pen een relatief goedkoop relatiegeschenk. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wil, maar voor dertig cent heb je al snel een pen. De kosten van een pen hangen af van het model, de duurzaamheid en de uitstraling. Besef je dat een hoogwaardigere pen meer kans heeft om gebruikt te worden door je relatie, waardoor je meer aandacht krijgt.

Tal van mogelijkheden

Je hebt een tal van mogelijkheden als het gaat om pennen. Zelfs bij een normale balpen kun je kiezen wat voor kleur inkt erin moet, bijvoorbeeld blauw of zwart. Verder kun je nog kijken naar de vorm. Kies een model dat jijzelf ook fijn in de hand vindt liggen. Zo is de kans des te groter dat de bedrukte pen wordt gebruikt. Ook het materiaal kan verschillend zijn. Zo heb je pennen met een rubberen grip. Heb je juist duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan kun je ook kiezen voor een variant van gerecycled karton.

De knoop doorhakken

Als je besluit om een bedrukte pen te gebruiken voor een relatiegeschenk is het tijd om de knoop door te hakken. Kies je voor een duurdere pen, hoe groot moet de oplage zijn en wat moet erop komen te staan? Zoek een pen die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. De juiste bedrukte pen vinden in een uitgebreid pallet aan pennen? Dat kan bij Maxilia. Hier vind je naast pennen nog meer relatiegeschenken. Zij zorgen dat je nieuwe relatiegeschenken bij jou op kantoor worden geleverd. Stuur bij je aanvraag wel een vector bestand van je logo mee.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 7 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 7 uur geleden