Apollo Ensemble
Apollo Ensemble Anne Meyer

Apollo Ensemble geeft concert met vogelgeluiden bij Warmonderhof in Dronten

Cultuur

DRONTEN - Het Apollo Ensemble treedt op zondag 19 juli (15:00 uur) op in de Hofzaal van de Warmonderhof aan de Wisentweg. Met Allison Smith brengen zij een programma met muziek over vogels en vogelzang. De hoboĆÆste en blokfluitiste is specialist op het gebied van vogelgeluiden.

De voorstelling maakt onderdeel uit van het muziekfestival ā€˜Via Musicaā€™, dat tot vorig jaar bekend stond onder de naam ā€˜Travelling in Baroqueā€™. Dit jaar was het door de coronamaatregelen een heel gepuzzel om het festival door te laten gaan. Uiteindelijk is het toch gelukt om een programma samen te stellen.

Goethe

ā€žHet jaarlijkse festival klassieke muziek heeft dit jaar een bijzonder thema: bij de hele programmering hebben we ons laten inspireren door de dichter Goetheā€, vertelt festivaldirecteur Marion Boshuizen ā€žDeze 18e eeuwse dichter hield veel van de natuur."

De middag in Dronten heeft als naam ā€˜Concert dā€™oiseauxā€™. Het festival vervolgt daarna op 7 en 8 augustus met zeven verschillende programmaā€™s op diverse locaties in Almere en de Noordoostpolder.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden