De vakantiebus van Dit Koningskind.
De vakantiebus van Dit Koningskind. eigen foto

Koningskind vakantiebus doet vrijdag Dronten aan tijdens zomertour

Algemeen

DRONTEN - Dit Koningskind organiseert jaarlijks vakanties voor mensen met een beperking. Vanwege de coronabeperkingen gaan die vakanties dit jaar niet door. In plaats daarvan is er een zomertour. Komende vrijdag (31 juli) doet de vakantiebus Dronten aan.

Directeur Peter van den Enden van Dit Koningskind vertelt: „We willen er alles aan doen om na deze zware periode de vakantiedeelnemers toch een vakantiegevoel te geven. Daarom gaan wij deze zomer de vakantiesfeer bij hen langsbrengen.”

Extra gezelligheid

De vakantiebus brengt naar eigen zeggen: „Muziek, gezelligheid, een spelletje en natuurlijk een taartje eten op het terras.” De vakantietour is niet alleen voor de vakantiedeelnemers van Dit Koningskind, maar voor iedereen met een beperking èn voor de mensen om hen heen: „Iedereen die deze zomer extra gezelligheid wil ervaren, is van harte uitgenodigd.”

Om de zomertour veilig en volgens RIVM-richtlijnen te laten verlopen, zijn de exacte locatie en het tijdstip niet bekendgemaakt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.ditkoningskind.nl/zomertour.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 4 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 4 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 5 uur geleden