VIDEO | Prijsschieten en weinig corona-afstand bij Swift’64 - Asv Dronten: 1-7

SWIFTERBANT - Asv Dronten heeft gisteravond de oefenderby tegen Swift’64 met 7-1 gewonnen. Buiten de lijnen werden de coronamaatregelen hoegenaamd niet in acht genomen. Binnen de lijnen was het na een 0-2 ruststand in de tweede helft prijsschieten voor Asv Dronten.

Voor de rust scoorden Jodi de Boer (penalty) en Yannick Leichtenberg. Na de rust zorgden Jodi de Boer en Kevin van der Vlag voor 0-4. Thim Verhoeven deed iets terug na laks uitverdedigen van de Drontenaren, maar de slotfase was weer voor ASVD. Yordi Schols, Rihairo Meulens en wederom Yordi Schols scoorden: 1-7.