asv Dronten ontvangt het sterke WVF

Sport

asv Dronten ontvangt zaterdag om 14:30 uur het sterke WVF. De ploeg uit Westenholte eindigde de competitie op de eerste plaats in de 2e klasse H met een ruime voorsprong op de nummer 2. Zonder Corona waren de jongens uit Zwolle dus vrijwel zeker gepromoveerd naar de eerste klasse.

Met een 3-0 overwinning op competitiegenoot van asv Dronten, VSCO '61 en een 5-1 overwinning op de Zwolsche Boys, maakte WVF de laatste weken de intenties voor het komende seizoen duidelijk: met aanvallend voetbal nu daadwerkelijk kampioen worden!

asv Dronten zal dus een aanvallend ingestelde tegenstander ontmoeten aanstaande zaterdag.

asv Dronten zelf begon ook heel aardig onder de nieuwe trainer Patrick Posthuma. Enkele nieuwelingen lieten zich gelijk op positieve wijze zien, o.a. Meulens, Diepstraten en Kroes en ook oude bekende vd Vlag laat zien een echte spits te zijn!

Vorige week was er in de verzengende hitte weinig vuurwerk op het veld te zien, hopelijk dat dat zaterdag anders zal zijn.

asv Dronten verwelkomt een ieder graag (op 1,5 meter afstand van elkaar), zaterdag 22 augustus om 14:30 uur trappen asv Dronten en WVF af op het burgemeester Dekker sportpark.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden